Reklam & Tryck

Beställ trycksaker ifrån tryckeriet i Trosa

​Med dagens digitala teknik är det smidigt och enkelt att framställa tryck på kuvert, visitkort, häften och annat material som ett företag kan tänkas behöva i samband med kundkontakten. Det digitala tryckeriet som ligger i Trosa erbjuder kvalitetsprodukter på området. Beställ till exempel era förtryckta trycksaker i Trosa precis så som ni vill ha dem. Företaget har mång årig erfarenhet och har följt med i den tekniska utvecklingen och använder idag olika utrustningar som både trycker i svartvitt och färg. Produktutbudet är varierat och kunden kan få allt mellan små klisterlappar eller visitkort till stora posters eller banderoller.

Alla kan beställa från detta tryckeri. Företaget riktar sig till både privatpersoner, företag, kommuner, landsting och föreningar. Kundens önskemål är det som leder fram till slutprodukten. Tag kontakt för prisuppgifter före beställningen.

Ett tryckeri som levererar snabbt

I Trosa finns ett tryckeri som utlovar snabb leverans samt har låga priser. Trycken levereras i svart, vitt, klarlack eller i färg. Dem erbjuder många olika storlekar för posters, banderoller, canvastavlor, vepor, beachflaggor och olika dekaler och till denna typ av beställning används en storbildsprinter.

Kunden delger sina önskemål varefter tryckeriet ser till att uppfylla dem. Med den digitala tekniken är allting möjligt. Digitalt är också mycket miljövänligt, jämfört med den gamla manuella trycktekniken. ​Förutom dessa produkter kan företaget erbjuda hjälp med att digitalisera gamla ritningar, vilket kan vara praktiskt för till exempel kommuner eller byggföretag. Även kopiering och distribution kan beställas. Tag kontakt och diskutera dina önskemål så att ni tillsammans kommer överens om hur slutresultatet ska bli.