Reklam & Tryck

Packtejp med eget tryck som reklam

Packtejp med eget tryck är inte fel att satsa på om det är så att du ofta packar och skickar saker till kunder. Om man har packtejp med eget tryck så har man dels en smart förslutning för alla lådor, samtidigt som man kan göra reklam för det egna företaget. Dels så ser mottagaren er reklam, men det gör även flera andra under själva leveransen av paketet.

När man ska skicka mycket paket är det bra att försluta dessa med en bra tejp. En tejp som inte lossnar! Just då att passa på att satsa på packtejp med eget tryck, med den text du själv väljer är ju en smart idé.

Packa och förslut lådorna med tejp som har eget tryck

Fördelen med packtejp med eget tryck är att du kan ha precis vad du vill på tejpen. Det kan vara din logotyp, text, eller annat. Paketet vandrar mellan många händer, från ert företag, till utlämningsställe, till kund. Alla på vägen kommer att se er reklam.

Satsa på ett unikt tryck så kommer snart alla veta att just det där paketet, det kommer från just det där företaget. Är du intresserad av att skaffa packtejp med eget tryck så hittar du det hos Skandiatape. De har packtejp i en mängd olika kvaliteter och samt olika material. Trycket kan vara i en färg eller i flera, ditt val! Dessutom har detta företag en mängd andra tejper, både enkelhäftande och dubbelhäftande. De har också tejp för en mängd andra ändamål.