Reklam & Tryck

Vattenflaskor med tryck ger ökad exponering för ert företag

Gratis produkter som man delar ut till kunder, besökare eller klienter är något som många företag erbjuder. Detta är ett otroligt smidigt, enkelt och uppskattat sätt att göra diskret och effektiv marknadsföring på, därför är det något som väldigt många företag väljer att köpa in för att man snabbt och enkelt såväl ska kunna göra till exempel en kund glad, skapa specialerbjudande och mycket mer. Då är det även rätt avgörande att man väljer en produkt som faktiskt kommer att komma till användning och vara synlig i det dagliga livet annars mister man lite syftet med gratisprodukterna som ändå är en kostnad för företaget. Därför är vattenflaskor ett perfekt val av produkt att dela ut till sina kunder, besökare eller kanske medarbetare. En vattenflaska är något som många av oss har med dagligen till arbetet, skolan, gymmet, fotbollsträningen, i bilen och vart man än kan behöva ha med sig någon dryck, därför kan ni lugnt räkna med att de flaskor som ni delar ut kommer att få en otroligt stor synlighet i det diskreta. 

Välj eget tryck till vattenflaskan

Eftersom att produkter som man delar ut gratis ska ge en återbäring för företaget är det givetvis viktigt att man även lägger på någon typ av marknadsföring på dessa för att man ska kunna se effekt. Därför kan ni alltid välja ett helt eget tryck på de vattenflaskor som ni beställer in, många väljer företagets logotyp, kanske tillsammans med given slogan eller i all sin enkelhet för att kunna dela ut snygga, praktiska och säljande produkter. 

Vattenflaskor- billigt och uppskattat

Då man ofta vill beställa lite större lager av produkter som man kan dela ut är det perfekt att välja just vattenflaskor med tryck, ni kan såväl välja tryck som mellan olika modeller och färger på flaskorna för att få exakt den designen som ni önskar. Det är dessutom en otroligt prisvärd lösning som garanterat kommer att uppskattas av mottagarna.